zondag 30 augustus 2015

5 stoffenwinkels in Barcelona

Een goed half jaar geleden gingen wij op citytrip naar Barcelona.

Het was mijn bedoeling om alle stoffenwinkels die Barcelona rijk is te bezoeken en hierover een klein verslag te schrijven. Maar dit bericht is in mijn concepten blijven staan. Misschien is het nu nog de moment om het te publiceren. Ik merk toch dat Barcelona zeer populair is. Mij heeft de stad niet kunnen overtuigen, maar dat lag waarschijnlijk eerder aan de periode van het jaar.

Ik ging dus stoffenwinkels bezoeken, ik zocht op yelp enkele adresjes, bleek dat ze allemaal wel dicht bij elkaar in de buurt liggen, handig. Ik wou het echter mijn vriend niet aandoen om 5 winkels op 1 dag te bezoeken, dat leek mij wat teveel voor hem. Heb ik daar spijt van gehad toen bleek dat de overige 2 winkels een dag later niet open waren. De reden waarom was mij onduidelijk, het was zaterdag, er waren vele andere winkels open, mensen die we hebben aangesproken wisten ook niet waarom, dus ja, viel dat even tegen. Aangezien Barcelona toch zo populair is, is er misschien wel iemand die er wel nog komt en dit lijstje verder kan aanvullen?

1) Nunoya

Ze verkopen voornamelijk Japanse stoffene waaronder de mooie stoffen van Koka. Het is een prachtig klein winkeltje met vele mooie stofjes. Wat was ik blij dat ik hier ben geweest. Ik kocht enkele kleine lapjes (niet goedkoop), waar ik onder andere dit mee maakte.Nunoya
Carrer de la Palla, 6
08002 Barcelona


2) Ribes et casals

Deze 2e stoffenwinkel heeft mij even om de tuin geleid, omdat er net naast nog een stoffenwinkeltje ligt dat niet vernoemt wordt op Yelp. Dit is echter een klein winkeltje. Veel keuze heb je er niet, en het zijn zeker geen designerstoffen. Je zou hier echt net op iets moeten vallen. Wij waren eerst hier binnen gelopen. De winkel waar we dan echt wel voor kwamen, Ribes et casals, is van een ander formaat. Groot, druk, en heel veel keuze. Er was veel volk in de winkel. Het personeel, strak in het pak waren met grote getallen aanwezig. De winkel bevat voornamelijk kledingstoffen op lange rollen. Het hoekje met designerstofjes is redelijk beperkt. De prijzen zijn vergelijkbaar met onze stoffenwinkels.

In ribes et casals
De winkel ernaast
Ribes et casals
Carrer de Roger de Lluria 7
08001 Barcelona


3) Teranyina

Deze winkel stond voor de 2e dag op de planning, dus deze was gesloten. De vitrine ziet er dan zo uit:
Teranyina
Carrer del Notaria, 10
08001 Barcelona


4) El Indio
Deze winkel zag er veelbelovend uit, maar was eveneens gesloten. En zoals alle winkels in Barcelona hebben zij geen vitrine die je kan bekijken, alles is er hermetisch afgesloten met rolluiken. Dus is er geen mogelijkheid om even binnen te 'loeren'. Deze winkel heeft geen website en er zijn niet zo veel foto's van terug te vinden.
El indio
Carrer del Carme, 24
08001 Barcelona


5) Merceria Santa Anna
In de commerciële winkelstraat, tussen de grote winkels vind je dit kleine fournituren winkeltje. Stoffen vind je hier amper, maar als je fournituren zoekt, ik geloof dat je ze hier wel allemaal zal vinden.
Merceria Santa Anna
Avinguada del Portal de l'Angel, 26
08001 Barcelona


Dit waren volgens Yelp de belangrijkste stoffenwinkels. Om mij te troosten dat ik 2 stoffenwinkels niet heb kunnen bezoeken kwamen we wel een scrapbookwinkel tegen, ooit ook een hobby van mij geweest, maar nu op een veel lager pitje weges je-kan-niet-alles-tegelijk-doen. Deze winkel was wel geopend, dus zijn we hier even binnen geweest. De winkel is de moeite, een mooie grote winkel met een mooi assortiment. 
Scrap-house
Notariat 9
08001 Barcelona

Je kan mij volgen: Bloglovin / Facebook / Instagram / Pinterest /
Je kan mij mailen: eefjevanasch@gmail.com

donderdag 27 augustus 2015

Zo geknipt sew along: poppendraagbuidel

Na het rugzakje, stond er nog een project op de planning: de poppendraagbuidel.

Ik knipte de delen uit stoffen die hier al even liggen. Ik knipte een kleine en een grote versie. Enkel de grote versie heb ik al afgewerkt. Ik nam breed biaislint, maar dat past eigenlijk niet goed in de gespen die ik kocht, het lukt wel, maar het is wel wat gewrongen. Daardoor heb ik de kleine versie even aan de kant laten liggen, omdat ik hier ook breed biaislint voor voorzien had.

Ik zocht ook nog een model om het op te testen, want ik kan niet goed inschatten tot hoe lang de kleine versie past of wanneer je naar de grote moet overstappen. Ik vreesde wel dat de grote versie, die ik dus had gemaakt, te groot zou zijn voor het meisje voor wie ik het maakte.


Ik knipte de delen eerst in de verkeerde richting: vandaar dat de vogel aan de binnenkant nogal op zijn kop.
Deze was bedoeld voor het nichtje van mijn vriend, die binnenkort voor het eerst naar school mag gaan. Afgelopen weekend was het het huwelijksfeest voor haar ouders. Tussendoor was er wat tijd vrij en kon ik het haar een keertje aandoen. Het is inderdaad nog wat groot. Bij gebrek aan een pop mocht kleine beer het eens uitproberen. Lang heeft hij niet op haar rug gezeten, maar wel de draagbuidel zelf. De lintjes zijn ook leuk om mee te spelen.


Patroon: poppendraagbuidel
Stof: Ikea
Foto's: door mij

Je kan mij volgen: Bloglovin / Facebook / Instagram / Pinterest /
Je kan mij mailen: eefjevanasch@gmail.com

dinsdag 25 augustus 2015

1000-vragen challenge: week 10

Het is dinsdag, dus een nieuwe 1000-vragen challenge post van StephanieTamara en mijzelf, met deze keer een vraag van Saskia, die tot voor kort ook deelnam aan deze challenge.

Gelukkig is het deze week een gemakkelijke vraag waar ik niet veel over te zeggen heb, aangezien het een heel druk weekend was en ik nog steeds wat aan het bekomen ben.


Koop je vaak bloemen:

Euhm, neen, niet echt.
Toch niet als het over een bos bloemen gaat, die kan ik zeker op 1 hand tellen. Meestal kopen wij planten. Alleen maar omdat het langer houdt dan een bos bloemen. Het staat wel heel mooi een boeket snijbloemen, maar als je er maar een week geniet kan van hebben is het soms wel zonde van het geld.

Wat ik wel soms doe is een bloem uit onze tuin in huis zetten, vooral als de seringen in bloei staan. Veel andere bloemen hebben wij helaas niet in onze tuin staan.


Heb ik een lievelingsbloem? Goh, daar heb ik eigenlijk nog nooit over nagedacht. Hier staan bij ons in huis een aantal orchideeën, uiteraard vind ik dat mooie bloemen. Ik heb niet echt een uitgesproken voorkeur voor een bepaalde bloem. Als ik toch iets moet kiezen zou ik waterlelies zeggen.


Hebben jullie een lievelingsbloem?

                                    

Wil jij ons ook uitdagen: laat hieronder een reactie na met een getal tussen 1 en 999*, dit kan tot en met vrijdag 18.00u. Uit al de reacties, van ons 3 samen, trekt at random dan 1 vraag waar wij de volgende dinsdag op antwoorden. Deze challenge loopt een hele zomer lang. De nieuwe vraag wordt op vrijdagavond bekend gemaakt op mijn facebookpagina en instagramaccount.

Als dank voor jullie reacties maken wij een cadeautje voor jou. Als je mij volgt krijg je van mij een attentie, als je Stephanie volgt krijg je van haar ook een attentie, net zoals bij Tamara, dus Driedubbele leuke post! Volg je maar 1 van ons dan krijg je enkel de attentie van die persoon, dusssss, liken maar!

Volg mij: bloglovin en/of Facebook en/of instagram
Volg Stephanie: bloglovin en/of facebook en/of instagram
Volg Tamara: bloglovin en/of facebook

* vraag 1, 26, 27, 37, 45, 159, 399, 458, 912 en 921 zijn al geweest.

zondag 23 augustus 2015

La grande finale...

Goedemorgen allemaal, terwijl deze post online komt lig ik hoogstwaarschijnlijk nog te slapen, te bekomen van een lange allicht warme dag van feesten. Maar ik kan niet langer meer wachten om jullie het uiteindelijk resultaat te laten zien.

Het was gisteren namelijk eindelijk zo ver, de trouw van de schoonzus.

Enkele maanden geleden begon ik in de naailes reeds aan de voorbereiding van mijn eigen outfit, ik wou zelf een feestelijk kleedje maken. Jullie konden deze vorderingen volgen in enkele posts. En nu het feest achter de rug is mag ik het eindelijk publiek maken, de aan-foto's waar een aantal mensen  toch wel benieuwd naar zijn denk ik.

Bij deze, een hoop foto's van mijn kleed, omdat ik er toch trots op ben!

Wat denken jullie, de moeite van de vele uren, om toch maar 1 dag te dragen? Want dat ik dit kleed niet zomaar ga aandoen op een doordeweekse dag, of op een zondag is wel redelijk zeker, daarvoor vind ik het net iets te feestelijk en te opzichtig.

Je kan mij volgen: Bloglovin / Facebook / Instagram / Pinterest /
Je kan mij mailen: eefjevanasch@gmail.com

donderdag 20 augustus 2015

Luchtig zomers topje

Ik hou van naaien, ik hou van haken en ik hou van breien. Ik doe ze allemaal even graag, en vooral allemaal door elkaar. Ik heb steeds enkele werkjes opstaan. Zo ook een breiwerk.


Ik heb echter 1 probleem, ik merk dat mijn breisels, voor mijn eigen, steeds te groot uitvallen, hoe dan ook. Ondanks een proeflapje (misschien moet ik ze toch breien tot 10 cm) en het opmeten is het resultaat toch vaak teleurstellend. Of misschien verwacht ik er teveel van?

Ondanks dat blijf ik toch breien, ook voor mijzelf. Zo maakte ik in juni dit topje. Er was niet echt een bestaand patroon voor, het is dan ook een eenvoudig model. Een beetje logisch nadenken en tellen en meten, en dit kwam er dan van mijn naalden uit. Ik ben er wel redelijk blij mee. Na enkele draag- en wasbeurten is het ondertussen ook al wat groter geworden. Ik vind het model zelf wel leuk, dus ben ik aan een 2e topje begonnen in zeer zomerse kleuren. Wegens een ander dringender project ligt het even in de kast. Het zal nu eerder worden afgemaakt tegen de volgende zomer.

Doe zeker nog is mee met onze zomerchallenge: hier!

Patroon: eigen ontwerp
Katoen: veritas
Foto's: Lotte

Je kan mij volgen: Bloglovin / Facebook / Instagram / Pinterest /
Je kan mij mailen: eefjevanasch@gmail.com

dinsdag 18 augustus 2015

1000-vragen Challenge: week 9

Week 9 al ondertussen, nog maar 4 te gaan. De zomer gaat weer veel te snel voorbij. En een mooie zomer is het al zeker geweest! Deze week lees je het antwoord op de vraag van Florentine (bezorg je ons je gegeven?) Ga ook even kijken bij  Stephanie en Tamara.


Weet jij wanneer het tijd is om te vertrekken?

Ik ben zo vrij geweest om deze vraag letterlijk te nemen. Ik denk dat je ze ook kan interpreteren als: weten wanneer het tijd is om te vertrekken omdat je in de weg loopt, stoort of iets dergelijks, maar dat vind ik wat te negatief om over na te denken, dus vandaar de letterlijke interpretatie.

Weet ik wanneer het tijd is om te vertrekken, ik denk wel zeer degelijk van wel! Als ik ergens een hekel aan heb is het aan te laat komen! Als er een uur wordt afgesproken probeer ik mij daar zo goed mogelijk aan te houden. Ik geloof dat ik dit trekje van mijn grootvader heb geërfd. Opa kwam niet op tijd neen, hij kwam steeds te vroeg.

Als we ergens naar toe moeten gaan heb ik steeds een uur in mijn hoofd waarop we moeten vertrekken waardoor we net te vroeg of op tijd zouden aankomen. Als ik niet op dat voorziene uur kan vertrekken word ik al snel nerveus.

Als ik onderweg ben en ik merk dat ik niet op tijd zal zijn, word ik zelfs nog nerveuzer. Aangezien ik voor verdere afstanden vaak het openbaar vervoer neem, is dit dan ook bijna elke keer het geval.
Ik heb in Brussel gestudeerd en nam dagelijks de bus naar het station en dan de trein. Die 3 jaar hebben mij meer jaren van mijn leven gekost aan stress van het vervoer dan van stress door examens. Als de train dan nog is 100m voor het station stopt en een half uur blijft staan op een dag dat je examen hebt, ja dan is het helemaal om zeep natuurlijk.


Gelukkig moet ik niet te vaak op verplaatsing gaan, dat is maar enkele keren per jaar op bijscholing of cursus. Ik mag nu wel al met de auto rijden, maar ik geloof niet dat ik dat snel ga doen naar plaatsen waar ik de weg nog niet ken. Dus is het steeds met de trein. Helaas moet je dan vaak heel vroeg vertrekken, en de kans dat je op tijd aan komt is helaas ook klein. Het voordeel is dat je op de trein nog iets kan doen, in de auto niet. Al dat ik, als ik merk dat ik te laat ga zijn, mij ook niet meer kan concentreren op een boek, dan zit ik mijzelf op te winden van de zenuwen.

Zijn er hier nog mensen die graag steeds op tijd zijn en stress krijgen van het openbaar vervoer?

                                    

Wil jij ons ook uitdagen: laat hieronder een reactie na met een getal tussen 1 en 999*, dit kan tot en met vrijdag 18.00u. Uit al de reacties, van ons 4 samen, trekt at random dan 1 vraag waar wij de volgende dinsdag op antwoorden. Deze challenge loopt een hele zomer lang. De nieuwe vraag wordt op vrijdagavond bekend gemaakt op mijn facebookpagina en instagramaccount.

Als dank voor jullie reacties maken wij een cadeautje voor jou. Als je mij volgt krijg je van mij een attentie, als je Stephanie volgt krijg je van haar ook een attentie, net zoals bij Tamara, dus Driedubbele leuke post! Volg je maar 1 van ons dan krijg je enkel de attentie van die persoon, dusssss, liken maar!

Volg mij: bloglovin en/of Facebook en/of instagram
Volg Stephanie: bloglovin en/of facebook en/of instagram
Volg Tamara: bloglovin en/of facebook

* vraag 1, 26, 37,  45, 159, 399, 458, 912 en 921 zijn al geweest.

zondag 16 augustus 2015

June

Ook ik ben gezwicht voor de june-dress van La maison Victor. Dit patroon is al ontelbare keren gemaakt en zie je nog steeds af en toe verschijnen.


Ik had bij de lancering van de nieuwe collectie van Soft Cactus speciaal mijn wekker een beetje vroeger gezet dan anders om toch enkele stofjes te kunnen bestellen. Er waren een aantal bij die ik echt wel graag wou hebben. Ik vind het wel moeilijk om zo stof te kopen. Ofwel moet ik al een specifiek project hebben en echt weten hoeveel ik nodig heb, ofwel koop ik eerder couponnen en zie ik achteraf wel wat ik er mee doe. Maar zo stof op een rol kopen, zonder een specifieke bestemming te hebben is toch moeilijk, dus ik deed er een beetje een gooi naar.

Van de flowerworks-green  kocht ik 1,5 meter. Ik wilde dit stofje toch snel gebruiken en ik had wel zin in een eenvoudig kleedje. Ik ging op zoek naar een patroon, ik had een eenvoudig A-lijn jurk in mijn gedachten, maar ik vond niet het geschikte patroon in de boekjes die ik heb. En zo kwam ik dan toch bij de June terecht.

Het leek mij geen ideaal patroon voor mij (ondanks dat ze in het boekje zelf zeggen dat het wel flatteert voor elk figuur), vooral het hoge voorpand deed mij twijfelen. Ik sta beter met een V-hals. Maar goed, bij gebrek aan een beter patroon ging ik toch hiervoor. Ik heb even gedacht om de hals vooraan aan te passen, maar het moest wat vooruitgaan, dus liet ik het zo.

Volgens de benodigdheden in de uitleg zou ik met 1,5m helemaal niet toekomen. Ik heb echter al ondervonden dat je vaak met veel minder stof kunt toekomen, als je wat zoekt naar een andere schikking. En anders liet ik de plooien in het rokdeel wel achterwegen, of zocht ik een ander stofjes voor de voering, maar dat was niet nodig. Ik kreeg alle delen netjes uit mijn stukje stof.
Het was mijn 2e patroon uit la maison victor. Het was duidelijk. De voering bevestigen aan de armsgaten was even wat tricky.

Het model en de stof zijn best wel uitdagend voor mij qua stijl. Ik ben niet gewoon van zoiets te dragen. Het draagt wel fijn, maar als er een volgende keer komt ga ik toch een andere halslijn voorzien vooraan. Dat zal iets voor in de naailes worden.

Het stofje is heel fijn om te dragen, maar het kreukt wel enorm dus al bij al niet zo ideaal om een jurk uit te maken. Het vraagt elke keer veel strijkwerk.


Stof: soft cactus, madeline de stoffenmadam
Patroon: june uit la maison victor
Foto's: Lotte

Je kan mij volgen: Bloglovin / Facebook / Instagram / Pinterest /
Je kan mij mailen: eefjevanasch@gmail.com

donderdag 13 augustus 2015

Juliette party

Dit patroon moet al lang niet meer voorgesteld worden, hier zijn er al vele mooie exemplaren van gepasseerd in blogland. Nu is het aan mij om mijn bijdrage te leveren. Ik maakte er ondertussen al 3. Het is zo een projectje dat je snel klaar krijgt en met een klein overschotje kan je al beginnen.

Valt het op dat ik de laatste tijd veel 3-tallen laat zien? De kokertjes, de grace jurkjes, 3 cadeautjes voor 6 maand bloggen en nu dus deze Juliette's.

De eerste maakte ik als extra cadeautje voor het communiefeest van een nichtje van mijn vriend. Ik had dit stofje al zeker een jaar liggen (Veritas), met haar in het gedacht. Al dat ik qua modekleur nu wel een beetje te laat kwam vrees ik, fluo roze. Maar toch vond ik hem nog heel leuk, wou hem eigenlijk zelf ook nog wel. Het stofje wordt helaas niet meer verkocht.De tweede liet ik hier al zien. Dit patroon is ideaal om te maken als tasje bijpassend bij een outfit, waar je dan nog een stukje stof van over hebt.En de laatste, werd ook gemaakt van een restje stof, van chicadees van timeless treasures dat ik hier al is heb gebruikt. Het stofje is door mij en mijn moeder al veel gebruikt, het is dan ook echt wel mooi. Ik houd restjes steeds bij, je weet maar nooit, en zo kreeg ik dit er nog uit. Ik heb nog steeds een klein restje liggen, ook daar zal ik nog iets voor vinden.De eerste versie deed ik nog zonder paspel, maar de  voering komt wel wat piepen, dus de andere 2 deed ik wel met paspel. Dat vind ik sowieso beter, het is een leuk detail.

Patroon: 'juliette' uit 'mijn tas'
Stof: madeline de stoffenmadam, veritas, stoffen van Leuven
Foto's: de eerste versie door mij, de andere 2 door Lotte

Je kan ons nog steeds helpen met onze uitdaging: laat dan hier een nummer achter tussen 1 en 999.

Je kan mij volgen: Bloglovin / Facebook / Instagram / Pinterest /
Je kan mij mailen: eefjevanasch@gmail.com

dinsdag 11 augustus 2015

1000-vragen challenge: week 8

Het is alweer dinsdag, dus hier komt een nieuwe 1000-vragen challenge post van StephanieTamara en mijzelf.

Deze keer komt de vraag van Evi, dank je wel om steeds te blijven proberen, uiteindelijk is het eens gelukt. Als je de andere eventueel volgt op Facebook krijg je ook van hun een cadeautje é.Was je een gelukkig kind?

Ik geloof van wel. Ik zou dit beter kunnen vragen aan mijn ouders, maar Ik was zeker niet ongelukkig. Toch niet als kind. Als puber was dit wel al eens het geval, maar dat hoort er dan ook bij zeker, bij die vervelende apejaren?


Ik heb soms het idee dat ik eigenlijk niet zo veel meer weet van mijn kindertijd. Ik heb wel enkele specifieke herinneringen, vaak weet ik die nog doordat er foto's van zijn. Af en toe komt er wel ineens een vage herinnering naar boven, zoals toen ik mijn post over het rugzakje schreef, want inderdaad, wij hadden een zelfgemaakte turnzak met figuurtjes in kruisjessteek. Al dat ik niet meer wist hoe ze eruitzagen, zelfs de kleur had ik verkeerd in mijn gedachten.

Het is zo dat met ouder worden, en dan spreek ik wel over 80 à 90 jaar, het geheugen van de mensen al eens wat gaten vertonen. De beste herinneringen die ze nog hebben zijn die uit hun jongere jaren. Dit geldt nog meer voor mensen die een vorm van dementie hebben, de mensen waar ik dus dagelijks mee werk. Als ik hen hoor vertellen over hun jonge tijd vraag ik mij af of of ik op die leeftijd wel nog zoveel zal weten, omdat ik het gevoel heb dat dit nu al niet meer is. Ik heb dit nog meer als de mensen liedjes beginnen te zingen of gedichtjes opzeggen. Voor hen is dat misschien 60 jaar geleden en ze kennen deze nog van buiten, terwijl ikzelf heel veel kinderliedjes toch niet meer ken.

Ik ben alleszins nog steeds dankbaar over het feit dat mijn moeder thuis was. Wij hebben nooit drukke ochtenden gehad omdat zij weg moest, in de lagere school kon ik tot half 8 blijven slapen! Wij zijn in vakanties nooit ergens verplicht naar toe moeten gaan. Dit zou ik zelf helemaal niet zo  fijn hebben gevonden.

Hebben jullie nog specifieke herinneringen aan jullie kindertijd?

                                    

Wil jij ons ook uitdagen: laat hieronder een reactie na met een getal tussen 1 en 999*, dit kan tot en met vrijdag 18.00u. Uit al de reacties, van ons 3 samen, trekt at random dan 1 vraag waar wij de volgende dinsdag op antwoorden. Deze challenge loopt een hele zomer lang. De nieuwe vraag wordt op vrijdagavond bekend gemaakt op mijn facebookpagina en instagramaccount.

Als dank voor jullie reacties maken wij een cadeautje voor jou. Als je mij volgt krijg je van mij een attentie, als je Stephanie volgt krijg je van haar ook een attentie, net zoals bij Tamara, dus driedubbele leuke post! Volg je maar 1 van ons dan krijg je enkel de attentie van die persoon, dusssss, liken maar!

Volg mij: bloglovin en/of Facebook en/of instagram
Volg Stephanie: bloglovin en/of facebook en/of instagram
Volg Tamara: bloglovin en/of facebook

* vraag 1, 26, 45, 159, 399, 458, 912 en 921 zijn al geweest.

zondag 9 augustus 2015

Gezellig onder of op het zelfgehaakte dekentje.

 Tadaaa, mijn eerste grote haakproject dat ik maakte. En het is nog steeds het grootste tout court.

Het was ten tijde van onze verbouwingen, we woonden tijdelijk bij mijn ouders. Tussen het werken en de verbouwingen door begon ik aan dit project. We waren de slaapkamer aan het schilderen, in grijs en blauw. Ik zag dit patroontje in een oud haakboek. De combinatie leverde een sprei op in blauw en grijs, passend bij onze muren.

Ik had het voornemen om elke dag 1 vierkantje te haken, op een klein uurtje had ik zo'n vierkantje klaar. Ik deed er uiteindelijk zo'n 3 maand over om het hele sprei te maken. Het bestaat in totaal uit 110 vierkantjes. Dat zijn ongeveer 50 bolletjes katoen van 50 gram, dus dit is een sprei van 2,5 kilo!Ik vind het wel leuk om aan zo'n groot project te kunnen werken, omdat het een automatisme wordt om het te haken. Ik ken dan het patroontje van buiten en moet er niet te veel meer over nadenken. Er moet niet geteld worden en je moet je niet concentreren op een patroon en dat is wel een verademing.

Het zal nu ongeveer 3 jaar geleden zijn dat ik eraan begon. Ondertussen is het terug beginnen kriebelen en ben ik aan een nieuw groot projectje begonnen, terug een dekentje, deze keer van hexagonen. Ze zijn kleiner en dus ook sneller klaar. Het zal nog wel een tijdje duren eer dit klaar zal zijn, terwijl er zich nog al een idee heeft gevormd.


Patroon: creatief haken: creatief bezig zijn voor de vrouw, uit 1974.
Katoen: huis Inge Goderis: Mechelen
Foto's: Lotte

Je kan mij volgen: Bloglovin / Facebook / Instagram / Pinterest /
Je kan mij mailen: eefjevanasch@gmail.com